Over Lea

 

Ik ben Lea de la Penha, geboren in 1966, getrouwd en moeder van twee dochters. Ik ben een integer en gedreven persoon, met een analytische en kritische blik en ik houd van helder communiceren.

In 1992 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ik ben onder meer werkzaam geweest in het penitentiaire werkveld en in het Speciaal Basisonderwijs.

Mijn loopbaan als psycholoog heb ik vele jaren gecombineerd met inzet in ons eigen bedrijf, een dierenkliniek in het midden van het land. Na de verkoop van dit bedrijf in 2018 en mijn rol daar uitgespeeld was ben ik mij vol energie weer gaan richten op het werken met mensen.

In mijn praktijk voor coaching en counseling heb ik de verbinding gemaakt tussen mijn kennis en kunde als psycholoog en het coachvak. Ik streef ernaar om vanuit gelijkwaardigheid coachees te  stimuleren, steunen en uit te dagen in hun proces van groei en ontwikkeling. Door mij open te stellen voor het unieke verhaal wat elke coachee met zich meebrengt, wil ik deze persoon bij staan bij het maken van keuzes, aanpakken van problemen en het op gang brengen van veranderingsprocessen in hun leven.

 

Registraties:

Nobco: NOBCO/EMCC coach (70925)

SKJ : 130006542

KvK: 78240034