Kosten en vergoeding

 

Nu je op zoek bent naar een coach wil je natuurlijk ook weten hoe het zit met de kosten.
In veel gevallen is je werkgever bereid om (gedeeltelijk) de kosten op zich te nemen. Wanneer het gaat om stress of burn-out klachten en er uitval op het werk dreigt, is het voor de werkgever van belang om het coachingsproces te ondersteunen. Bespreek de mogelijkheden met je HR-manager of werkgever.

 

Voor ZZP-ers, maar onder bepaalde voorwaarden ook voor particulieren, zijn de kosten van coaching aftrekbaar van de inkomsten belasting. Vraag hierover advies aan je accountant/ belastingadviseur.

 

Ook zijn er zorgverzekeraars die de kosten van een coachingstraject vergoeden. Dit verschilt per verzekeraar en hangt samen met jouw individuele polis. Ik raad je dan ook aan om vooraf met jouw zorgverzekeraar te bellen en uit te vragen hoe dat in jouw polis verwerkt is, en aan welke voorwaarden de coaching moet voldoen.

 

Kosten

 

Een intakegesprek is kosteloos, en duurt ongeveer drie kwartier. Dit gesprek kan eventueel via zoom plaatsvinden. Wanneer we na het intakegesprek besluiten verder te gaan is het tarief:

Particuliere coaching: €67,50 per uur

Zakelijke coaching: offerte op aanvraag